Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julefrid?

Stå på händer, spela tuba, baka kaka, kom i tid
Gå på yoga, tjäna pengar, halleluja julefrid

Gå och handla, gömma nyckeln, akta brödet som bränns vid
Leta nycklar, slå i glasen, halleluja julefrid

Värma glöggen, äta janssons, grina illa, tig och lid
Tömma kontot, gömma oron, halleluja julefrid




Bunden vers (Rim) av Tveklöst tveksam
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-11 11:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kristendomen har ingenting med julen att göra.
Julen är hednisk.

Frid finns endast hos Fridsfursten - Jesus.
2023-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Tveklöst tveksam