Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje andetag

Havssvarta ögonblick.
De som inte syns i mörkret.
Men ligger där.
Ruvar.
I snön.
Obemärkt.
Tyst.
Som älskade.
Honungslent.
Förförande.
Silke.
Spets.
Läppstift.
Parfym.
Resten.
Är bara passion.
I vinterdvala.
Sommarregn.
Så långt bort.
Att man kan känna den.
Med tungspetsen.
Varje andetag.
En ny dag.
Blundar.
Färdas.
Tillbaka.
Till nuet.
Havssvarta ögonblick.
Ruvar.
I mörkret.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-11 17:49



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
God Jul för den stämningen !
2023-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP