Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentera gärna mina andra texter också,


som om det var det enda,

kom och håll om mej nu
som om det var det enda
som om det var det enda som skulle få
oss att förstå varandra

och i vararendra dröm är du med
du bygger väggar och gräver diken
för att skilja oss åt
för du är rädd för kärleken
fast du säger att du behöver den

och ibland, bara ibland
släpper du på strypkopplet
och lever med mej en stund
och det är de stunderna
som får mej att andas
det är du som får mej att fortsätta leva

och den känslan i magen
som inte går att beskriva
får mej att må illa,
men jag vill bara ha dej

när ska du börja leva med mej
varje stund
jag längtar efter sekunderna
jag längtar efter dej




Fri vers av barajag
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-08-18 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barajag