Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är nog det som är sant

Älska mig


älska mig
som om vi inte finns
och ingen tid , som tar

jag har fått så mycket nog
fått nog
din jävla skit

älska mig här, om du lännar mig
ge mig något du är rädd för
så att jag kan spåra dig

älska mig som om det vore över
inget mörker som förgör
din jävla skit
ge mig din agenda, och allt du har sått

några smulor
är det allt
du kan

jag tror jag går
springer
korridor
jag ser att du försöker
känner dina spår
du är rädd
tror att jag dör

jag kommer inte hem
vad konstigt

skrattar åt mig själv
när jag ser mig
som en annan dig

är jag kvar
är du

ser att jag blåser på min mat
äter blommor
ur vår hand
dom lyser så som i himlen


din jävla skit
jag tror att ingen vann

det är nog det som är sant
det fanns en mening
en planering

du gav mig något att vara hungrig över
igen
jag stannar här nu
det är inte så dumt
blommor är precis vad jag behöver
och en kam till mitt hår.













Fri vers av Gudinnan VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-12 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP