Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill, jag vågar

Jag tror jag ska ge det en andra chans

 

Jag tror jag vågar, igen




Fri vers av Tea Alex
Läst 21 gånger
Publicerad 2023-12-14 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex