Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kliché

Ljuset i din längtan lyste i natten
- ledde mig

Hettan i din hud värmde mig
- lät mig vila

Fukten på dina läppar stillade mig
- gav mig kraft

Och jag har aldrig varit svagare

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Stefan Tho VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-16 07:43



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Man kan bli svag i knäna för mindre
fint fångat
2023-12-20

  Kajan VIP
Avslutande orden slår tillbaka genom texten och förändrar upplevelsen på ett intressant sätt.
2023-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Tho
Stefan Tho VIP