Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ärrade


Nattligt förslutna
i det som är vi

Månen tränger sig på
belyser våra ärr

de definierar oss inte
bara perioder

de är bara rester av
våra andra liv




Skapa | Skriva av Stefan Tho VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-28 10:44



Bookmark and Share


  Ninnii
Fint, denna bokmärker jag! :)
2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Tho
Stefan Tho VIP