Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

Regn trummar mot jord
men det är kallt nog för snö
Vintergäcken blommar

och rör sig stilla i takt 
till de kyliga dropparnas rytm




Bunden vers (Tanka) av Stefan Tho VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-05 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Tho
Stefan Tho VIP