Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruset av vågor

Lite som ansikten

när de speglas i havsytan

och förs bort av vågor

 

Våra äldre steg

utsmetade i sanden

som det där läppstiftet du bar

                                                                   

Du och jag är alla de där partiklarna

som glömskan kastar mot oss

som vindilar i strandrågen

 

Vi drack whisky där

tittade på havet och

jag önskade jag var i skogen

 

vågornas oändliga frihet

alldeles för ogreppbar

trädens lugna andning påtaglig

 

mindes  de där skogarna

så täta att man inte kunde

gå vilse i dem

 

spåren av alla som andats där

etsat i stammar och ristat

i rullstenar – man bara följer

 

Whiskyn grimaserade ditt ansikte

”så vacker du är”

"vad rimmar på kärlek"  - frågade du

 




Fri vers av Stefan Tho VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-23 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Tho
Stefan Tho VIP