Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmarker

Min vandring fortsätter
långsamt i utmarkerna
av den där mannen

jag vill vara eller kanske kunnat bli

Sätter  försiktigt ner fötterna
för att inte trampa sönder
alla tillkortakommanden

det jag varit och borde lärt av

Nuet cirklar runt mig 
framför mig och jag famlar där
för att inte falla in i drömmarna

och bara vara där jag borde vara

här och nu




Fri vers av Stefan Tho VIP
Läst 10 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-27 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Tho
Stefan Tho VIP