Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri vers


Natten

Natten, tystnade öppnar det dolda
Skuggor och demoner gör entré
Tränger fram det mest gömda och glömda
Kylan bedövar och vrider själen i ett naket jag,
värken finns i varje andetag

Tankar frågor mals tillsammans
Vad var rätt och vad var fel, gråten, frågor, förtvivlan, allt pockar på
Strupen snörs samman, andetagen krampar, orka eker inte

Sakta sipprar morgonljuset in mellan gardinerna

Morgondagen nalkas och vad än den bringar kommer en ny natt









Fri vers av lorenn
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-12-15 14:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus kan göra entré.
Om du vill.
Vad ska du med demonerna till?
2023-12-15
  > Nästa text
< Föregående

lorenn

Senast publicerade
Natten
OM
Råd från min mor
* Se alla