Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄNNU EN MISSLYCKAD DAG

Ännu en misslyckad dag

Än sen?

Jag ska få fröjdas i evigheten!

Vem minns en misslyckad dag

där och då?

Ingen av dem som 

har målet fått nå!

Ännu en misslyckad dag

Ja visst

Men i Guds himmel är ingenting trist

Tröst finns i Ordet

som Herren oss gav

Stormar Han stillar

på pilgrimens hav

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/12 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 724 gånger
Publicerad 2023-12-15 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP