Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letar efter glasbitar

Fylls av aggressiv gråt
Stoppar den i fickan
Griper efter mitt synfält
Letar efter glasbitar i din röst
Plockar upp dem innan de skär

Står handfallen medan allting faller
Hämnas på verkligheten med ord
Skriker på papper och i långa dokument
Målar insidan av skallbenet med tankar
Hoppas att de kan stanna där de syns

Letar i förra årets filmrullar
Klipper ut bilder på dig
Klipper bort det mesta
Zoomar in tills man inte ser strecken
Lämnar kvar ditt ansikte

Undrar och räknar
Undrar hur lång tid det tar att drunkna
Vilken våning man måste hoppa från för att inte överleva
Räknar avståndet till vattnet från där du är
Räknar våningarna i ditt hus




Fri vers av Janne Martin
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-15 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janne Martin