Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gärsgårdsgrått och vemodsblått

Skymtar ett
övergivet kronotorp

Som röd jaspis
bland gärsgårdsgrått
och vemodsblått

I trappstegens
nötta avtryck
ryms tidens gång

Ett par slitna
läderstövlar
kvarglömda i farstun

Ännu hörs här
barns sorglöshet




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-12-15 17:57



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Vilken färgsymfoni -
gömmer den
inuti min tanke
i väntan på
en rosa morgon -

2023-12-17

  BenGust VIP
Torp som lyser och inger lugn.
Och en lysande mellanstrof
om tid och avtryck. Bokmärke.
2023-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP