Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterkristall

"Fall", sade Kung Bore "fall"
Du vackra bländande iskristall
Frosten jag unnar dig gärna
Du är mig kärast i världen all

"Fall", sade Kung Bore , "fall"
Du som all värme skall smaka
kommer du snart tillbaka?
"Du min värld närmast all."

"Fall", sade kung bore , "fall!
Du som snart all skall täcka
Kan du sommar för evigt släcka ?
"Du min värld närmast all."

Må du leva länge vinterstjärna
frosten är all i eget namn och dess kall
I livet är du välsignelsens laterna
Klingar klart i mörker och kristall.




Fri vers av Fd stridspilot
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-15 20:36



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Underbar text att läsa. Iskristaller, vinterstjärna och frostens vackra mönster på rutan. En härlig bild att vila i.
2023-12-21

  Solitaire VIP
Mycket vacker och poetisk text.
Alla slags texter behövs,
Engagemang är viktigt
men ibland är det skönt att bara få flumma in på en iskristall.
2023-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Fd stridspilot
Fd stridspilot