Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har kommit på min lott att här söka förklara någonting obeskrivligt. OBS läser en bok vars innehåll inte går att sätta tro till, inte låter sig förklaras helt begripligt, mera då som mysteriöst ogebripligt.


Dagens förklarade ord 2021 02 34





Oförskyllt spännande var
försvinnandet som inte
skulle gå att

beskriva med bara
ord. Tänk er
därför detta i

bild, då denna
händelse är som
just något obeskrivlig.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-12-16 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP