Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri översättning av W. B Yeats dikt "Aedh wishes for the cloths of heaven"


Önskan om himmelskt tyg

Om jag hade haft ett himmelskt tyg
Vävt med gyllene fint silverljus
Detta blådunkla och mörka tyg
av natt och ljus och halvtänt ljus

Skulle jag lagt där vid dina fötter
Men jag, som fattig, har bara min dröm
Jag har lagt min dröm vid dina fötter
Gå försiktigt för du går på min dröm




Fri vers av Gann
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-12-17 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gann
Gann