Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moloch, the cat

My only friend, this cat Moloch
he is a drunk alcoholic
When I pet him, when I feed him
he shows his teeth, his face turns grim
All he wants is to drink his beer
"life's only real, at frontier"
Where vultures roam, and screechers screetch
The holy sea is lying bleak




Fri vers av Gann
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-17 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gann
Gann