Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STRÖMMAR AV LIV

Strömmar av liv

Verkligt himmelskt liv

Livet är mer

än ett tidsfördriv

Strömmar av liv

Livsbejakande

mitt i allt det 

som är skakande

 

Frälsaren möter

den själ som vill

möter med frid och

med mer därtill

Jesus är vägen

och endast Han

Helar på djupet

ja, det gör Han!

 

LARZ GUSTAFSSON 19/12 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-12-19 08:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Tusen tack!
2023-12-19

  Vindsvala VIP
Jesus är den fasta klippan, tryggheten i en söndertrasad värld.
2023-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP