Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sinnet, leriga, dy, dessa tre ord fick jag av gunwale. Det ska var sammanlagt 21 ord i texten. Övriga deltagare i stafetten är Respons, liktenelegi, Katinka, TrollTörnTrappan.


Känsla i december. Stafett.

Sinnet är mörkt som en decemberdag.

Stövlarna leriga, har klafsat i dy.

Solglitter spritter fram över molnets kant!

Suckarnas stund är förbi!




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-12-19 09:44



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Efter regn kommer sol, ja, just det. Kloka ord där,
2023-12-19

  TrollTörnTrappan VIP
Så skönt när naturligt glitter tittar fram äntligen! Spännande att molnet har kant...
2023-12-19

  Gunwale VIP
Solen lyser upp både utanpå och inuti!
Väl valda s-ord!
2023-12-19

  Gunwale VIP
Solen lyser upp både utanpå och inuti!
Väl valda s-ord!
2023-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP