Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ISRAEL FIRAR INTE JUL

Att Israel inte firar jul
är begripligt för det var
vid den tiden jesus föddes
som kom att bli ett hot
mot den Israeliska
samhällsordningen med
sitt revolutionerande
tänkande och bli dissident,
och är inte det judisk
antisemitism om något.....

-

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-12-20 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP