Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JEWS AGAINST JEWS

When jews turns against jews
it is not antisemitism,
it's not in some jews name,
because a bad Jew is not a
good Jew and a good Jew is not
a bad Jew.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-12-21 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP