Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

problem med datan -

kommer inte in i bland.
telefonen fungerar inte i bland..
snurrar i huvudet när jag skall gå ut -
suddigt i ögonen huvud värk.
en person röker både dag o natt .
svider i ögonen .
svullen på ögonlocken.
svullna ögon bryn.
svullen över näsan.
hunden klåda i ögonen .
drar med tassarna över ögonen-
vem fan tror dom att dom är egentligen.
ingen bra stämning där jag bor.

får ta fram mina kryckor igen.
hunden har gjort så jag haltar.
jag får springa till fönster för att få luft .
ja det är tur det finns en morgon dag.
då kanske rättvisan fungerar
av birgitta20 12 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-20 14:00



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Den franska filosofen Sartre menade att “helvetet är andra människor”
2023-12-20
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP