Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Gud tackar jag för nåden", som Lapp-Lisa skrev.


JAG MÅR MYCKET BÄTTRE NU

Sedan jag spolade rocken

mår jag faktiskt som en prins

Den är ingenting jag saknar

och någonting jag helst inte minns

Numera skippar jag rocken

No rock'n'roll anymore

Gud tackar jag för nåden

som djupet av min inre värld når

 

LARZ GUSTAFSSON 20/12 2023

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2023-12-20 17:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Väckelsesånger. Aage Samuelsen m fl.
Maranatasånger.
2023-12-20

  Kungskobran VIP
Vilken musik lyssnar du på i stället för musik kan man inte vara utan
2023-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP