Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iskylda natt

Iskristaller föll

Ett krasande täcke nu

Natten andas köld




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-21 06:42



Bookmark and Share


  Susen VIP
Finstämda ord
2023-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP