Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET NYA RIKET

I det nya rikets samhälle är
rättvisan gratis och därmed
rättvis.

I det nya rikets samhälle är
rikedomen gemensam där
ingen har mer eller mindre.

I det nya rikets samhälle är
handlingen trovärdigare än
ordet.

I det nya rikets samhälle är
ingen lycklig eller olycklig,
där leva man i balans och
harmoni med naturen som
i livets årstider.

I det nya rikets samhälle är
naturen religion.

I det nya rikets samhälle är
kungar,presidenter,dispoter
och Gudar historia.

I det nya rikets samhälle är
livets skola den naturliga.



-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-12-22 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP