Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ned med julen!


JULEN ÄR EN FÖRBANNAD TID

Julen är en förbannelse

Ursprunget är sataniskt

Trist att svenskarna böjer sig

Firar frenetiskt, maniskt

Illavarslande masspsykos

Satan älskar traditioner

Själv hatar jag dem med emfas

och stämmer upp HELT andra toner

 

LARZ GUSTAFSSON 23/12 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-12-23 13:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Tusen tack för ditt stöd!
2023-12-23

  Vindsvala VIP
Håller med dig! Skönt när alltsammans är över.
2023-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP