Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN EVIGA JULNÖTEN

Nu var de jul igen då
och man ska återigen
försöka knäcka den nöt
man inte lyckades med
tidigare jular för det är
samma knepiga nöt
som alltid varje jul,
så det är lika bra att ge
bort den i julklapp till
någon som ser ut att
behöva lite hjärngym-
nastik.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-12-23 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP