Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Död åt julen!


OND JUL

 

Jag ser inte julen som god

Och Han som mig köpt med Sitt blod

har inget med julen att göra

Men SATAN vill alltid förföra

Det gör han med glitter och glans

Runt jul ser han genast sin chans

Han är religiös så det skriker

och vet ju att svensken ej sviker*)

 

LARZ GUSTAFSSON 24/12 2020

*) Själv är jag stolt svikare och militant julvägrare

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-12-24 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP