Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Julhymn

Scrooge finner sig själv
och i födelsegrottan
är det tomt
det är julens ande
som säger frid
mångfaldighetens kärlek
är kärleksfullt vid


God Jul, och må ljuset vara med Er




Bunden vers av Emanuel Sigridsson VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2023-12-24 08:51



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vilken fin julhälsning som jag läser först nu. Jag önskar dig en god och fridfull fortsättning på det nya året.
2024-01-18

  till E
God fortsättning min intressanta vän.
2024-01-03

  Ninananonia VIP
God fortsättning Emanuel !

Fina tankar skriver du…
2023-12-27

  Jenny Leine VIP
God fortsättning och gott nytt år! Din stämningsfulla hymn ger ringar på vattnet.
2023-12-27

  Kajan VIP
Det var sannerligen en fin och upplyftande julhälsning . Må ljuset lysa din väg .
2023-12-26

    Tidsljus_Timelight
Julen får mig att gå ner i svacka julångest upp i stratosfären.
2023-12-24

  Sparvögat VIP
Åh så fint ~ tack snälla Emanuel för
din önskan ~ de underbara orden…
En fridfull God Jul önskar jag dig!
2023-12-24

  Anya VIP
God Jul fina poetvän.
2023-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Emanuel Sigridsson
Emanuel Sigridsson VIP