Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET ÄR INGEN KONST VARA KONSTIG PÅ TERAPISOFFAN

Det är inget konstigt med
att vara konstig
i en värld där alla är konstiga.

-Alla är konstiga utom jag.

Varför är inte ni konstig då ?

-Jag är naturlig.

Men det måste väl ändå
vara en konst
att inte vara konstig.

-Det är ingen konst alls,
det är bara vara naturlig.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-12-25 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP