Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hellre rund än nazi"sund". Märkligt för övrigt att detta med sundheten inte tycktes gälla Göring...


NAZITYSKLANDS SUNDHETSIDEAL

Nazitysklands sundhetsideal

bottnade i konformism

Nazitysklands sundhetsideal

Ett inslag i Hitlers nazism

Målet var ju övermänniskan

som sen skulle styra vår jord

Nazitysklands sundhetsideal

strider helt mot Guds Ord

 

LARZ GUSTAFSSON 25/12 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-12-25 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP