Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjunde morgon

Kommer. alltid i slutet

Av veckoslutet

Hela veckan strålar av glädje

Ta fram ditt finaste leende

Mot alla runt dig

Det kan aldrig gå fel

Rosorns lyser på bordet

Ger en öppenhet och lycka

I enkla vardagen 

Snurrar runt 

Ta ett dans steg

Den sjunde dagen

Får dig att längta

Till morgon dagen




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-26 09:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2023-12-27

  alicja lappalainen VIP
.. alla dagar skal vara glädjedagar!
2023-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP