Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


THE HOLOCAUST OF ISRAEL

Världen har aldrig tidigare skådat
ondare och lögnaktigare människa
än just Netanyahu att till och med
Hitler bleknar i jämförelser,
som också drar alla Israeler med sig
i det förnedrande fallet som ett unikt
fall av den mänskliga arten homo
sapiens förbrytarnatur som något
hans sedan tidigare artfrände Cesare
Lombroso beskrivit i varnande varsel.


-

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-12-26 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP