Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kysst av universum 7


En bit av evigheten

"Allting består av odödlig energi."

 

 

 

Jag har fått en bit av evigheten

där tankar ger mig valfrihet

att skapa verkligheten

om livets odödlighet.

Där livet lever i oändligheten.

 

 

@EFM

 

 




Bunden vers (Rim) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-12-26 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP