Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto fr skrivarlyan © Sten Wiking-23


GOTT NYTT ÅR I SKRIVARLYAN 24

-Gott nytt år i skrivarlyan !

Men se de va ju ingen överraskning
att just du skulle dyka upp på självaste
nyårsafton med ditt gottnyttårsmantra
trots att du av egen erfarenhet med 90
år fyllda vet att alla år är likadana och
intet förändras utan allt bara gå på i
samma gamla hjulspår och ja ge mig
17 på att de sista du säger i dödsögon-
blicket är ett gottnyttår !

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-12-27 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP