Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Ljus över vita vidder


Strimmor av ljus

i väntan på dagen

Vacker är vyn
just idag

En dag att ta
en promenad

ner mot strand
och sjö

För att sedan
åter vända hem

In i värmen igen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-27 11:02



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Den vackra och sköna vintern men bäst är att komma hem igen!
2023-12-28

  Foohexa
lotte åhlhed är snäll hon.

släpper in vilket skarn somhelst i sitt trygga. en mamma för låtsasvuxna har hon blivit och fint är väl det

// gråtrunk
2023-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Återvändandet är kanske själva tjusningen.
2023-12-27

  alicja lappalainen VIP
en perfekt vinterdag
2023-12-27

  Kungskobran VIP
Fint om när vintern är som bäst
2023-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP