Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Forskning visar att snälla människor är lyckligare


Lycka

Mer vill ha mer
men det sällan lycka ger
är man snäll däremot
lyckan slår rot




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-12-27 11:58



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så sant! Forskningen har bekräftat det vi själva har upptäckt.
2023-12-28

    Lena Söderkvist VIP
Det finns ett romerskt talspråk som säger "Inte den som har litet utan den som vill ha mycket är fattig." Det ligger mycken sanning i det.
2023-12-27

  KattenKin VIP
Så sant. Klok kortdikt.
2023-12-27

  Marita Ohlquist VIP
Nickar instämmande.
Prylar kan man köpa, men inte kärlek och vänskap.
2023-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP