Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig en kick!

Jag behöver en kick så ge mig en kick! Handla, konsumera, köpa, handla, konsumera, köpa.
För nu är det mina behov som gäller, och jag behöver en kick så ge mig en kick! Min enorma kreditskuld och kronofogden bryr jag mig inte om och jag lagrar alla mina saker i förråd. Jag skiter i andra människor och jag behöver en kick så ge mig en kick! Jag har köpt 10 stycken TV-apparater. Snart så blir jag vräkt från min lägenhet men jag bryr mig inte. Vad livet handlar om är att handla, konsumera, köpa och jag behöver en kick så ge mig en kick!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-27 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP