Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste alla åka skridskor?

Det känns som att ha ramlat
efter en misslyckad trippel axel i korta programmet
Skillnaden är bara att det här är livet.
Jag sitter i båset och väntar på poängen,
med besviken min, paljettbeströdd dräkt och en bukett halvvissna tulpaner i näven
Jag vet ju att jag kan det där jävla hoppet
men i dag gick det inte alls.
Borde det ens få finnas domare som med beskäftiga miner
antecknar varje rörelse och bistert håller upp sina bedömningsskyltar?
Socialt umgänge 2,8
Norminrättat beteende 1,7
Skämmes ta mig tusan, säger huvuddomaren
medan kameran zoomar in på mitt ansikte
i ivrig jakt på tårar
men inte ens gråta kan jag.
Inte ens det.
Och jag har ALDRIG bett om att få åka skridskor.




Fri vers (Fri form) av Tveklöst tveksam
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-27 16:04



Bookmark and Share


  Foohexa
du skriver fult larz gustafsson.
då atraherar du fula människor.

jag minns iallafall våra nätter
jag vill att du ska skriva mer
således göra våran kärlek fullständig

"slickar dina feta tårar i körkans gaslåga"

XD
2023-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Rappakalja som det där förtjänar inte ens att kommenteras.

Tomten finns inte.
Det är allt jag har att säga.
2023-12-29

  Foohexa
larz har blivit lite knäpp igen. det händer när han blir rädd för tomten så här års.

men han glömmer aldrig natten med mig

han var en mjuk ock nedklottrad halvfärdig vill jag minnas
frontalobdemensen gör att jesus kommer 2 ggr om år men bara i honom

// bra text

ps: Hej nallebjörn XD
2023-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrade att lära mig.
Saknade och saknar TOTALT intresse.
2023-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Tveklöst tveksam