Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Antologi 2016


BREV UTAN AVSÄNDARE OCH ADRESSAT

Ur intet till ingenstans
alltet alltid någon
annanstans,
överallt och ingenstans
i en bortglömd tid som
svunnit,
ett brev på villovägar
utan avsändare och
adressat.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-12-29 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP