Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


AMERIKA ÄR ISRAEL OCH ISRAEL ÄR AMERIKA.

Amerika och Israel är terroriststater
som härbärgera på stulen lands mark.

En ockupationsmakt som alltsedan
Columbus landsteg Amerika och
började rita upp sin planritning över
markområden som fortsatt i samma
stil med ockupationen av Palestinier-
nas mark där politiska och religiösa
ledare som inte vill ta ansvar för sina
brott istället alltid hotar alla som krit-
iserar dem med anti-Semitism-kortet
avslöjar sig enbart ännu mer,
för efter att Hamas den 7 okt-23 fick
världen att vakna och enhälligt ställa
sig upp i protest gäller inte anti-Semi-
tism kortet längre som förlorat sin
legalitet efter missbruk av det varför
de ruttna äggen komma att sållas bort
från de betjänliga.

Däremot är det som att välja mellan
pest eller kolera när världen i demo-
kratisk valfrihet nödgas välja mellan
Islamism och Zionism.

Kanske bättre bränna både bibeln
och Koranen tillsammans med Maos
och Lenins manifest.

Föreställ er en värld utan alla dessa
knäppgökars psykotiska vanföreställ-
ningar om att vara utvalda av någon
Gud eller annan gudomlig överhöghet
där människor istället utvecklar ett
självständigt tänkande av personligt
medvetande och inte får order från
högre makter utföra vissa handlingar
i dess namn.


-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-12-28 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP