Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ljus framtid

Snart slutar ett år och ett nytt börjar blanka ark

Då är det många rum

Fylls på av inspiration och arbetslust.  glädje

Se vardagen komma med ett nytt ljus

Det värdefulla kommer mer fram

Låt allt stå stilla en stund

Känn efter innerst inne 

Hur göra denna dag så bra som möjligt

Ta fram din glädje

ingenting är omöjligt

Ett nytt år nya chanser lyckas

Snart ringer klockorna in

Ny ljus framtid väntar

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-28 09:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2023-12-29

  alicja lappalainen VIP
"Ett nytt år nya chanser.."

Vackra ord om hopp.
2023-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP