Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
leker lite med ord och besitter inget vidare tålamod så nu är den klar tycker jag


Bergman under skallbenet

Vem är du?

Jag är döden
Jag är ordet
Jag är glöden
Jag är blodet

Jag är allt som du vill glömma
Och allt som du vill ha
Jag är allt som du vill gömma
Och allt som du vill va

Jag är livet efter detta
Och alla skrivna brev
Jag är allt du vill berätta
Och allt du aldrig blev

Jag är alla som du mött
Och alla som du sett
Jag är allting som har dött
Och allting som är rätt

Så vem är jag?
Det vet du redan

Jag är allt
Jag är nu
Jag är du




Fri vers av Janne Martin
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-28 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janne Martin