Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom inte på nån bra rubrik

Det är tyst.
Tyst och mörkt,
det är min själ.




Övriga genrer av LitenTjej
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-08-19 13:46



Bookmark and Share


    joje
Va sött skrivet / bra skrivet
2007-02-17

  Samndra
Vilken söt!!
2006-08-19

  Paraply
Näää, du gjorde ju det mesta själv!
Fiint! hade gärna hört det med melodi.. ;)
kram
/p.
2006-08-19
  > Nästa text
< Föregående

LitenTjej