Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Spasmisk Spiral (stafett 123). Av TrollTörnTrappan. Ordet 'som' har lagts till här, för att passa formatet.


Kommentar på en text (2695) bara ord




Känslan av att
'ha kommit hem'
brukar kräva att

en själv varit
bortrest. Ibland har
en varit borta,

i sin egen
värld eller i
någon som annans.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-12-29 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP