Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


innan den tog sig in


Fullmånenatt och drömmar


I förrgår kväll lyste fullmånen
och den lyckades faktiskt ta sig in
genom mitt fönster på natten
och vidare in
i mina drömmars värld.

Där blandades tid och rum
och där skapades nya mönster
som tidigare aldrig funnits.

På morgonen när jag vaknade
hade den funnit för gott
att ta sig ut igen
nu genom ett annat fönster
beläget åt andra hållet.

Jag hejade god morgon
och skänkte ett tack 
för natten som varit.




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-12-29 13:53



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så fint om fullmånen och dess kraft. Igår var det fullmåne igen. Så fascinerande. Slutet är så härligt. Blir glad.
2024-01-26

  Monika A Mirsch VIP
Underbar gäst du träffade på natten - skall försöka, ifall det skulle komma en överraskning även hitåt på natten - kram!
2024-01-03

  Bibbi VIP
Fint.
2023-12-30

  Respons VIP
Ett besök som ruskar om och skapar känslor...
2023-12-30

  Sparvögat VIP
Så fint ~ månens ljus är så vackert,
magnifikt…
Jag undrar vad dess ljus sände,
i drömmarna…
2023-12-29

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlat om fullmånens positiva inverkan som fanns kvar när dagen och du vaknade.
2023-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP