Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hujedamej ett sånt år

Vi räknar ner
Klurar på löften
Sammanfattar de 363
dagarna sen sist
Året som gick
Året som kommer
Fullskrivna blad
Oskrivna blad

Psykosocial arbetsmiljö utredning
Chefen säger upp sig
Jag är sjukskriven med
ett hjärta som rusar
Svimmar
Kort hjärtstopp
Farväl älskade fyrfota vän
Farväl älskade mamma
Hjärtoperation

Det som komma skall
ÄR oskrivet
förrutom
Tjugofemprocentigt arbete
Ny hjärtoperation
Ny hjärtoperation

^^^^^¨¨¨^^

Gott slut




Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-29 17:54



Bookmark and Share


  Anya VIP
En mycket stark text som känns. Jag läser med stor medkänsla.
2024-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP