Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖRST NÄR ORDEN KOMMER TILL SIN RÄTT FÅR DE EN MENING

Att på felaktiga grunder missbruka ord
kan få allvarliga följder när de inte blir
tagna på allvar då de väl behöver det.

Vissa ord kan utgöra minfält och ställa
till stor skada som kanske inte går repa-
rera där det skrivna består medan det
sagda förgår.

Först när orden kommer till sin rätt
får de en mening i annat fall vore de
meningslösa som orden är verknings-
lösa utan handling.


-






Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-12-30 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP