Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sylvass

befinner mig i en allt märkligare märklighet
i en allt overkligare verklighet
och en allt omänskligare mänsklighet
i en allt evigare evighet

nakna pickadoller, sluta låtsas, du knullar personer
i mitt blod, dör andra visioner
mellan kanyler och endorfiner
i kalla hjärtan dör mänskliga personer

har du tänkt på hur kall en gata är när man är ensam?
Ingenstans att fly till, utan hem, utan anspråk, helt utstöt
vad köpte våra pengar? Vilka drömmar blev sanna?
Jag vet bara en sak, vi har ingenting om vi inte har varandra…




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 50 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-05 19:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Som en street-smart Svensk
Slam-poetry skrivelse.
Bravo!
;)
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson